Trenutno se nalazite na strani: Vesti Sport Ostali sportovi VATERPOLO: Radnički u Evropi
 
 

VATERPOLO: Radnički u Evropi

Pred vaterpolistima iz Kragujevca pet utakmica kvalifikacija u Evroligi Vaterpolisti Radničkog, Saša Pavlić Spremni... Vaterpolisti Radničkog Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca utakmicom s domaćinom Marsejom sutra (17.00) otvaraju sezonu Evrolige.

Prvi kvalifikacioni turnir na programu je u Francuskoj, a od šest ekipa iz grupe u kojoj je srpski tim, samo jedna neće izboriti plasman u narednu rundu. - Novi je tim, početak je sezone i ovo takmičenje ćemo iskoristiti da se što bolje uigramo. Sve ekipe su tu podjednakog kvaliteta osim Ligamusa. Marsej je doveo četiri-pet igrača, Spartak je reprezentacija Rusije u malom...

Za Radnički odlično da bismo videli gde smo u ovom trenutku - kaže trener Uroš Stevanović za Kurir. Strateg Kragujevčana, koji je prošle godine igrao finale Evrolige, otkriva koji su ciljevi postavljeni za ovu sezonu. - Prioritet su nam domaći kup i prvenstvo, ali naravno da želimo da igramo i u Ligi šampiona. Ipak, zbog sistema kvalifikacija, neće sve zavisiti od nas - poručio je Stevanović.

This content has been locked. You can no longer post any comment.