Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Novo na Cineplexx programu „Ledeno doba: Veliki udar“
 
 

Novo na Cineplexx programu „Ledeno doba: Veliki udar“

Na programu se od ove nedelje nalaze jedan novi naslov „Ledeno doba: Veliki udar“ (sinhronizovano) 3D.

Peti deo animirane avanture donosi na veliko platno Menija, Sida, Dijega i ostatak družine koja ponovo spašava planetu; Porodični dan uz najnoviju animiranu avanturu “Ledeno doba: Veliki udar” i poklone iznenađenja za sve mališane, održaće se ove nedelje, 17. jula, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, u periodu od 12 do 17 časova.

Deca svih uzrasta će na Porodičnom danu imati priliku da uživaju u kreativnim radionicama koje su inspirisane omiljenim likovima ove čuvene franšize, dok ih uz svaku kupljenu kartu očekuje na poklon časopis „Lili“ ili „Mali Politikin Zabavnik“, a poklone iznenađenja za one najsrećnije obezbeđuje brend Clipsy.

Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret. Njegova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova. Film će biti i sinhronizovan na srpski, a glasove glavnim junacima će pozajmiti već poznata ekipa glumaca iz prethodnih delova. Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola Đuričko, lenjivca igra Srđan Miletić. Voji Brajoviću studio 20th Century Fox poverio je ulogu tigra Dijega, dok Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli. Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas je pozajmio Sergej Trifunović. Maša Dakić je oživela ćerku mamuta Menija i Eli, Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe. Rediteljka sinhronizacije animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar je Iva Milošević.

Karte za Porodični dan i projekciju filma „Ledeno doba: Veliki udar“ 3D su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Trejler za film možete pogledati na sledećem linku: http://bit.ly/LedenoDobaVelikiUdarTrejler. Film se nalazi u distribuciji MCF MegaCom Film distributerske kuće.

Premijera novog nastavka čuvene franšize “Star Trek: Izvan granica” 3D zakazana je za sredu, 20. jul u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, sa početkom u 20 časova.

U okviru akcije COOL LETO u bioskopima Cineplexx, svakog utorka u periodu od 5. jula do 13. septembra te, pored uživanja u omiljenom filmu, očekuje i snižena cena karte, kao i poklon vaučer* za sladoled u McDonald’s restoranima.

*Poklon vaučer važi uz minimalnu kupovinu od 100 dinara.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');