Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar Komedija ''Stado'' i animirani film ''Vajana'' u bioskopima Cineplexx
 
 

Komedija ''Stado'' i animirani film ''Vajana'' u bioskopima Cineplexx

Na programu se od ove nedelje nalaze dva nova naslova. Ne propustite da pogledate komediju Stado i animirani film Vajana. Pored novih naslova pogledajte repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

1. „Stado“ – rediteljski prvenac Nikole Koja, u kojem glavnu glumačku četvorku zajedno sa Kojom čine Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković;

2. „Vajana“ (sinhronizovano) 3D – animirana avantura o živahnoj tinejdžerki sinhronizovana na srpski jezik;

 

„Stado“ je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo.

Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

This content has been locked. You can no longer post any comment.