Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Prvi „Arsenal fest“ u Kragujevcu
 
 

Prvi „Arsenal fest“ u Kragujevcu

sarsNa prvom regionalnom rok festivalu "Arsenal fest" od 16. do 18. juna u Kragujevcu nastupiće bendovi Hladno pivo, Partibrejkers, Letu štuke, Del Arno Bend, Ortodox Celts, Jinks, Rambo Amadeus i drugi.  

U prostoru kragujevačkog "Kneževog arsenala" koji prima nekoliko hiljada posetilaca, prve večeri u četvrtak 16. juna nastupaju beogradski S.A.R.S. i zagrebački pop sastav Jinx, a publika može ući uz kupljene ulaznice za jednu od naredne dve večeri. 

Druge večeri u petak 17. juna na bini će se pojaviti lokalni metal sastav iz Kragujevca Darkshines, zatim pankeri Čovek bez sluha, izvođači irske muzike Orhodox Celts, zagrebački pank-rokeri Hladno pivo i kultni beogradski rege sastav Del Arno bend. 

Završne, treće večeri u subotu 18. juna nastupaju beogradski The Dibidus, Rambo Amadeus i Partibrejkers, a iz Bosne i Hercegovine Letu štuke i Dubioza kolektiv. 

Organizatori „Arsenal festa“, beogradska koncertna agencija "Long play" i Dom omladine Kragujevca, saopštili su da za drugo, odnosno treće veče festivala pojedinačna ulaznica košta 500, a za obe večeri 800 dinara. Od 5. juna cena jedne karte skočiće na 700, a komplet na 1.000 dinara.

Izvor: B92

This content has been locked. You can no longer post any comment.