Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti II koncert na OKTOH-u 2017.
 
 

II koncert na OKTOH-u 2017.

Na drugom koncertu 43. oktobarskih muzičkih svečanosti – OKTOH-u, kragujevačkoj publici predstaviće se duo Rajković-Krasnokutski, u utorak 17. oktobra 2017.g. u 20 sati u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije.

 

Na programu ovog internacionalno priznatog dua naći će se kompozicije Johana Senbastijana Baha, Vere Milanković, Henrija Vieuhtempsa i Sergeja Rahmanjinova. Denis Krasnokutski je glavni violista kamernog orkestra “Philadelphia Virtuosi”. Solista i kamerni muzičar Krasnokutski, stekao je zvanje doktora nauka na Ratdžers univerzitetu (Nju Džersi, SAD).

Maja Rajković koncertira kao solista i kamerni muzičar sa Beogradskom filharmonijom, Simfonijskim orkestrom RTS-a, Gudačima Svetog Đorđa, gudačkim orkestrom „Dušan Skovran“, Simfonijskim orkestrom RTCG i dr. Doktorirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, gde je zaposlena kao redovni profesor na katedri za klavir.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži