Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti Peti koncert sezone "Convivium Musicum 17/18" - ICstrings
 
 

Peti koncert sezone "Convivium Musicum 17/18" - ICstrings

Uz iskrene želje da Vam Nova Godina bude što lepša i uspešnija, pozivamo Vas na sledeći koncert koji organizuje Udruženje građana "CONVIVIUM MUSICUM".

 

Peti koncert sezone "Convivium Musicum 17/18", koji će se održati u sredu, 17. decembra u Galeriji Narodnog muzeja. Nastupa ansambl ICstrings iz Nemačke, početak je od 20 časova, a ulaz je slobodan. ​ Prvi koncert u 2018. godini kojim se nastavlja Koncertna sezona „Convivium Musicum 17/18“ održaće se u sredu, 17. januara, u Galeriji Narodnog muzeja, sa početkom u 20 časova.

Kragujevačkoj publici će se predstaviti duo ICstrings iz Nemačke. Ansambl ICstrings čine violončelistkinja Karolin Buser i violinista Ivan Knežević. Oboje su istaknuti, nagrađivani i veoma uspešni mladi umetnici sa izgrađenom solističkom, orkestarskom i pedagoškom karijerom. Ono što ih spaja je velika ljubav prema kamernoj muzici i želja da sa publikom podele lepotu i radost koju ona donosi. Upravo je kamerna muzika poslužila i kao inspiracija za umetnički projekat, veliku desetomesečnu turneju Evropom, na kojoj Karolin i Ivan promovišu ideju da muzika ne poznaje granice. ICstrings će publiku uvesti u Novu godinu kompozicijama A. Vivaldija, V. A. Mocarta, Z. Kodalja i G. F. Hendla- J. Halvorsena.

Koncert se održava u organizaciji Udruženja građana „CONVIVIUM MUSICUM“ i realizuje uz pomoć Grada Kragujevca, a ulaz je slobodan.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži