Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Hoćete da glumite u Igri Prestola?
 
 

Hoćete da glumite u Igri Prestola?

SADA možete da se prijavite, snimanje počinje u Hrvatskoj u avgustu i trebaju im statisti...

Da li biste voleli da glumite u kultnoj seriji Game o Thrones? Pa, to nije baš sasvim nemoguće!

A ako biste voleli da budete deo ekipe serije sada imate priliku! Kao i predhodne, i četvrta sezona popularne HBO serije Igra prestola snimaće se u Hrvatskoj a upravo je raspisan konkurs za statiste.

Embassy Films poziva sve zainteresovane da se prijave preko online formulara. . Snimanje četvrte sezone serije biće u periodu od biti 20.8. do 20.9. u Dubrovniku i okolini kao i 20.9. do 10.10 u Splitu i okolini.

Statisti za muške uloge moraju biti od 18 do 70 godina starosti, a za ženske uloge od 15 do 60 godina. Za mlađe muške uloge (od 18 do 35 godina starosti) poželjno je da su sportski građeni.

Dolazak na casting je poželjan, ali to ne garantuje da ćete dobiti ulogu. Prevoz i smeštaj u Dubrovniku i Splitu statisti moraju sami organizovati.

Malo komplikovano ali vredi! Da možete da vidite onog idiota Joeffreya i kažete mu svašta ili možda da pričate sa Cersei ili možda Daeneris. A tek kada biste svima pričali da ste glumili u seriji...

Izvor:Domino Magazine

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži