Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Naučite da “naslikate” reč
 
 

Naučite da “naslikate” reč

Američki kutak poziva sve zainteresovane da se prijave na radionice kretivnog pisanja koje će voditi profesorka univerziteta iz Hjustona.

U Američkom kutku u Kragujevcu krajem avgusta gostovaće Merili Kaningem, profesorka književnosti na univerzitetu Hjuston. Ona će 22. i 23. avgusta održati Radionice kreativnog pisanja pod nazivom “Naslikana reč”.

U četvrtak, 22.avgusta, profesorka Kaningem imaće radionicu kreativnog pisanja sa decom od 8 do 12 godina. Ova radionica traje dva sata i održaće se u vremenu od 12 do 14 časova.

Istog dana, od 16,30 do 19 sati, kreativnom pisanju će se učiti tinejdžeri, uzrasta od 13 do 17 godina.

Narednog dana, u petak 23.avgusta, Merili Kaningem će svima koji su zainteresovani, bez obzira na godine, dati savete i pokazati neke trikove korisne za kreativno pisanje. Ova radionica će se održati od 14 do 15 sati, takođe u prostoru Američkog kutka.

Zbog ograničenog broja mesta, poželjno je da se svi zainteresovani što pre prijave za učestvovanje na radionicama.

Prijave se mogu poslati imejlom ili pozivom na broj telefona: 034 300 020 (od 7.30 do 14.30 časova).

Prostorije Američkog kutka u Kragujevcu nalaze se na III spratu Gradskog doma.

Izvor:Šumadijapress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži