Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Trinaesta izložba gljiva
 
 

Trinaesta izložba gljiva

Gljivarsko društvo „Šumadija“ u subotu 21. septembra organizuje trinaestu izložbu gljiva. Otvaranje izložbe je u 16 časova u svečanoj sali Prirodno matematičkog fakulteta. Posle otvaranja biće priređena promocija monografije Prof dr. Nebojše Lukića „Rod Amanita“. Monografija nosi naziv po jednoj porodici gljiva, među kojima su i najjestivije, ali i najotrovnije.

Gljive koje će biti izložene su sa šumadijskih planina, Rudnika, Gledićkih planina i Crnog vrha, kao i sa Goča i Kopaonika. Pošto je otvaranje izložbe u subotu popodne, gljive će se brati u petak i subotu prepodne.

Ovoj tradicionalnoj izložbi prisustvovaće gosti iz gljivarskih udruženja Republike Srpske, Federacije BiH, Hrvatske i iz cele Srbije.

Gradska turistička organizacija kao i svake godine pruža podršku propagandnim materijalom, kojim prezentuje turističku ponudu grada i okoline.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži