Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Besplatni kurs računara i engleskog jezika za osobe sa invaliditetom SNS-a
 
 

Besplatni kurs računara i engleskog jezika za osobe sa invaliditetom SNS-a

Srpska napredna stranka u Kragujevcu organizuje besplatni kurs računara i engleskog jezika za osobe sa invaliditetom. Dobrodošli su svi koji žele da nauče rad na računaru i engleski jezik ili unaprede svoje već postojeće znanje.

Kurs će se biti od 4. juna do 4. jula , sredom i petkom, kurs računara od 19 časova do 20 časova i kurs engleskog jezika od 18 časova do 19 časova, u prostorijama Srpske napredne stranke, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 51.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za kurs do 4. juna u postorijama stranke popunjavanjem prijave za kurs (moguće je uključiti se i u toku prve nedelje kursa računara i engleskog jezika).

Cilj kurs je da pruži polaznicima adekvatno znanja kako na polju lične tako i poslovne edukacije. Kurs engleskog jezika obuhvata početni ili srednji kurs u zavisnosti od izabrane grupe, dok kurs računara obuhvata rad u Windows-u, na Internetu,
Microsoft Office paketu  (Word, Excel, Power Point, Outlook, Access).

Kurs će voditi Sanja Jakovljević (dipl. prof. engleskog jezika) i Milan Matović (dipl. indž. informatike) i njihovi asistenti.

Za sve dodatne informacije vezne za kurs možete se dodatno informisati u prostorijama Srpske napredne stranke, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 51. kao i putem mail-a,  kontakt osoba : Miloš Lučić , Mail : Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži