Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Predavanje : Moderna - online komunikacija i radionica web - grafičkog dizajna
 
 

Predavanje : Moderna - online komunikacija i radionica web - grafičkog dizajna

Srpska napredna stranka u Kragujevcu organizuje predavanje : Moderna - online komunikacija, zatim radionicu web - grafičkog dizajna za članove stranke kao i za sve ostale zainteresovane koji nisu članovi stranke. Dobrodošli su svi koji žele da nauče više o modernoj komunikaciji ili veštine web - grafičkog dizajna.


Predavanje i radionica održaće se 4. juna u 19 časova u prostorijama Srpske napredne stranke, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 51.

Predavanje : Moderna - online komunikacija

Epohu u kojoj živimo karakteriše medijska interaktivnost, pristupačnost i raznovrsnost. Internet poništava vremenske i prostorne granice koje su generacijama predstavljale prepreku u komuniciranju među ljudima. Tamo gde su nekad vremenske razlike i udaljenosti između naroda stvarale nepremostive prepreke, danas, zahvaljujući internetu, moderan čovek preskače prostorni i vremenski jaz, i ulazi u virtualni svet. Brišući vremenske i prostorne granice, moderan čovek može u treptaju oka saznati šta se dogada na suprotnom kraju planete. Brzina je ključna reč kada se objašnjava osnovna razlika u komunikaciji nekada i sada. Svet budućnosti, prema mnogim vizionarima, biće svet u kome će nove tehnologije menjati navike i načine komuniciranja.

Cilj predavanje je da ukaže na pametno korišćenje moderne - online komunikacije, da objasni moguće trendove koji nas sve čekaju u budućnosti online komunikacije.

Predavači  : Miloš Lučić (dipl. ekon. i MSc inž. men.) i Stefan Svičević

Aktuelne teme i pitanja na koje će predavači pored postavljenih dati odgovore :

Koje su prednosti, a koji nedostaci moderne i online komunikacije?

Kako pametno korititi moderne načine komuniciranja?

Šta u budućnosti treba očekivati od modernih komunikacija?

Da li su pisma deplasirana brzinom koju pruža digitalna komunikacija?

Da li je komunikaciona tehnologija, tehnologija je od ključnog značaja za funkcionisanje modernog društva?

Predavanje će moći da se prati i putem interneta preko  Skype-a. Svi prisutni će dobiti besplatno knjigu iz oblasti online biznisa od autora. Po završetku predavanja pitanja se mogu postaviti i putem  twitter-a ili facebook-a.

Radionica grafičkog i web dizajn

Polaznici ove radionice imaju priliku da upoznaju svet grafičkog dizajna, web dizajna i vizuelnih komunikacija. Nakon završene radionice, polaznici ce posedovati set profesionalnih veština koji će im omogućiti da sami dizajniraju svoje publikacije za štampu.

Cilj radionice da polaznicima da uvid u kompletan profesionalni proces grafičkog dizajniranja : od definisanja vizuelnog koncepta preko razrade strategije projekta, planiranja i realizacije dizajna u profesionalnom grafičkom softveru, pripreme za štampu i kontrole kvaliteta do uspešne prezentacije finalnog proizvoda.

Softver : Adobe Photoshop, Corel Draw, Adobe Illustrator i dr

Predavač : Milan Maltović (dipl. inž. informatike )

Za sve dodatne informacije vezane za predavanje ili radionicu možete se dodatno informisati u prostorijama Srpske napredne stranke, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 51.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži