Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Sat za našu planetu - i u Kragujevcu
 
 

Sat za našu planetu - i u Kragujevcu

„Sat za našu planetu“ je akcija pokrenuta 2007. godine u Sidneju, a danas je globalni pokret u koji su uključene čak 172 zemlje sveta. Od 2009. godine i Srbija je postala deo akcije.

Globalna akcija okuplja ne samo države, organizacije, kompanije, već i pojedince koje šalju snažnu poruku da je moguće ublažiti klimatsku promenu i promeniti svakodnevne loše navike za dobrobit planete i svih živih bića.

Danas 19. Marta u 20:30h u Pešačkoj zoni našeg grada obeležiće se jedna od najvećih akcija koja se održava osmi put u Srbiji širom gradova. U domovima, školama i poslovnim zgradama, spomenicima širom planete biće isključena svetla na jedan sat. Taj sat je za našu planetu! Volonteri Eko fun kamp-a zajedno sa udruženjem Supermama - dečiji kulturni i razvojni centar, sa mnogobrojnom decom i mladima grada Kragujevca organizovaće paljenje svećica u Pešačkoj zoni u trenutku kada rasveta bude ugašena.

Pridružite se na bilo koji način da svi zajedno sačuvamo našu planetu.


izvor: rts, eko fun kamp (Kragujevac)

foto: favim.com


Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži