Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Nik Vujičić sutra u Kragujevcu
 
 

Nik Vujičić sutra u Kragujevcu

Jedan od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika, Nik Vujičić gostovaće sutra u našem gradu. Ovaj australijanac srpskog porekla održaće svoj motivacioni govor u Hali Jezero sa početkom od 20h.

nikvujicicsrbija2016.jpg - 84.19 Kb

 

Sav novac prikupljen od prodaje karata biće usmeren u humanitarne svrhe i pomoć organizacijama i institucijama koje se bave problemima osoba sa invaliditetom. Svi koji još uvek nisu nabavili kartu moći će to da učine i na sam dan događaja na biletarnici Hale Jezero.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Nik Vujičić držao je govore u oko 50 zemalja i razgovarao sa više od 5 miliona ljudi, a gledanost njegovih predavanja na internetu meri se desetinama miliona pregleda iz celog sveta. Danas je izuzetno traženi motivacioni govornik i na svetskim konferencijama i skupovima. O njemu su pisali najveci svetski mediji BBC i CNN, kao i domaći mediji. Autor je i knjiga Živeti slobodno i Nezaustavljiv a uspeo je i da snimi kratkometražni film Butterfly circus za koji je i dobio nagradu za najboljeg glumca.

Nik će govoriti na engleskom ali će biti obezbeđen simultani prevod za sve prisutne. Pored Kragujevca na svojoj balkanskoj turneji on će posetiti i Beograd, Novi Sad, Niš, Skoplje, Podgoricu i tom prilikom promovisati svoju novu knjigu u kojoj govori o vršnjačkom nasilju.

 

foto: nickvujicic.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži