Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo "Najjači ukusi Srbije" u srcu Šumadije - Otvaranje prvog "Rakia bara" u Kragujevcu 21. aprila
 
 

"Najjači ukusi Srbije" u srcu Šumadije - Otvaranje prvog "Rakia bara" u Kragujevcu 21. aprila

rakia_bar_131210Prvi "Rakia bar" u Šumadiji biće otvoren 21. aprila u Kragujevcu 21. aprila u 19 časova u ulici Miloja Pavlovića 12. "Rakia Bar" je zaštićen žig i jedinstveni koncept po kome se destilat najfinijeg voća, pije uvek uz meze, kreativnu zakusku u moderno osmišljenom prostoru.

Koncept koji donosi predstavlja "urbani" hedonizam, snažan iskorak Beograda i Srbije na svetsku scenu žestokih pića.

Prvi "Rakia Bar" je otvoren 2006. godine u centru Beograda i od tada je nezaobilazna stanica na gastronomskoj karti glavnog grada. Nakon toga, otvorena su još tri "Rakia Bara", kao i specijalizovana prodavnica. U 2010. godini "Rakia Bar" je počeo širenje putem svojih franšiznih jedinica i u ostalim gradovima i regionima Srbije.

Izvor: eKapija

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži