Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Darovi naših ruku
 
 

Darovi naših ruku

rucni radoviPovodom Srpske nove godine, 13. i 14. januara, u holu prvog sprata Tržno-poslovnog centra „Radnički" biće organizovana prodajna izložba tradicionalnih proizvoda i rukotvorina iz naših krajeva pod nazivom „Darovi naših ruku". Posetioci će imati priliku da vide i kupe proizvode oko 30 izlagača, proizvođača suvenira, meda i rakije, nakita, kao i žitelja Kragujevca i okoline koji se bave ručnim radom. Izložba će biti otvorena od 10.00 do 20.00 sati u petak, 13. januara i od 10.00 do 15.00 sati u subotu, 14. januara.

Organizatori manifestacije „Darovi naših ruku" su Gradska turistička organizacija „Kragujevac", Grad Kragujevac – Odeljenje za poljoprivredu i Tržni centar „Radnički" koji obeležava 16 godina rada, a pomoć u realizaciji ovog projekta pružiće i Šumadija sajam i Trgovinsko-ugostiteljska škola „Toza Dragović".

Izvor: Gtokg

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži