Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo Veče druženja sa strancima
 
 

Veče druženja sa strancima

image02Zbog velikog broja stranaca koji trenutno borave u Kragujevcu, sa kojima je Agencija Stefanović ostvarila uspešnu saradnju, organizujemo veče druženja sa strancima na dan pravoslavnog Sv. Trifuna i katoličkog Sv. Valentina 14.02.2012.god u hotelu Šumarice. Cilj druženja je predstavljanje Srbije  muzikom i igrom kroz vekove.

Početak programa obeležiće se gradskim igrama, šumadijskim igrama i igrama iz Vranja u izvođenju kulturno umetničkog društva “Svetozar Marković” iz Kragujevca. Posle vranjanskih igara za ljubitelje trbušnog plesa, nastupiće plesačica Aleksandra iz Beograda.

U toku večere gosti će uživati uz prijatne zvuke italijanskih kancona i francuskih sansona, nakon večere počinje zabava uz zvuke fanky i dzez muzike uz saksofonistu Max-a Konchetova.

image01

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži