Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Pozorišne predstave „Jedan čovek, dvojica gazda“ za Aleksandra (VIDEO)
 
 

„Jedan čovek, dvojica gazda“ za Aleksandra (VIDEO)

Ne zaboravite da danas u 20h. dođete u pozorište i odgledate predstavu “Jedan čovek, dvojica gazda” koju je režirao Nebojša Bradić.

U predstavi igraju Vladan Živković, Sanja Matejić, Saša Pilipović, Miloš Krstović, Isidora Rajković, Aleksandar Milojević, Miodrag Pejković, Katarina Mitrović, Ivan Vidosavljević i drugi, a VIS Gazde izvode muziku. A svi oni će je večeras odigrati samo za Aleksandra Prijovića.

Predstava je pobrala pozitivne kritike - Politika, 5. Maj – britanski humor Ričarda Bina u komadu "Jedan čovek, dvojica gazda" i našu publiku iskreno je nasmejao do suza. Komad prati sudbinu Fransisa Heršala (Miodarg Pejković), savremenog Arlekina koga sudbina i glad stavlja u niz komičnih situacija, gde služeći dvojici gazda pokušava da zadovolji svoje prioritete "seks, hranu i pare".

Dođite i Vi da se nasmejete uz ovu energičnu, hit predstavu, i budite humani. Sav prihod od karata biće uplaćen za Aleksandrovo lečenje. Cena karte je 200 dinara.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži