Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Sajamske manifestacije Sajam autodelova u Kragujevcu
 
 

Sajam autodelova u Kragujevcu

sajmisteMeđunarodni sajam proizvođača autodelova jugoistočne Evrope - SEE Auto Compo Net 2012, na kojem će učestvovati više od 100 izlagača, biće održan u Kragujevcu od 9. do 11. maja. Na sajmu će se predstaviti proizvođači autokomponenti, prateće industrije mašina i opreme, komorskih sistema i autoklastera iz Francuske, Italije, Slovačke, Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Srbije.

Sajmu u Kragujevcu će prisustvovati i predstavnici više multinacionalnih kompanija, lidera u oblasti autokomponentistike, a posebno veliko interesovanje iskazale su italijanske firme koje će nastupiti na zajedničkom štandu.

Među učesnicima iz Italije nalaze se renomirane firme Calearo Group, EDcontract - Freža, Doimo Group, F.lli Montagna S.r.l, Arti Informatiche, B.B.T, Caudek, La Chatre, Lean Products srl, S.T.F. Snc di Battiston & Delti
Drugog sajamskog dana biće održana specijalna manifestacija Dan Italije, posvećena kompanijama i institucijama iz te države.

Tom prilikom biće upriličeni sastanci sa italijanskim izlagačima u organizaciji razvojnog fonda italijanske Vlade Finest, koji je krajem prošle godine otvorio svoju kancelariju u Kragujevcu.

Planirane su i prezentacije više projekata, poput Autoneta, Mekoma, Destinacije Kragujevac, Zapadni Balkan - inovativni auto region, u kojima su nosioci italijanske institucije sa ciljem razvoja automobilske industrije Srbije.

Izvor: Glas javnosti

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži