Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Sajamske manifestacije Danas počinje sajam poljoprivrede
 
 

Danas počinje sajam poljoprivrede

sajam poljoprivredeMeđunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, jednu od pet najvećih manifestacija te vrste u Evropi, na kojoj će nastupiti oko 1.500 izlagača iz više od 30 zemalja, počinje danas u Novom Sadu. Austrija je ove godine zemlja partner Poljoprivrednog sajma, pa će uz bogatu prezentaciju proizvoda, usluga i različitih najsavremenijih tehnoloških rešenja u agraru, obnovljivim izvorima energije i drugim oblastima sajamski nastup biti, kako je najavljeno, prilika i za zaključivanje ugovora o novim investicijama u Srbiji.

Organizatori Poljoprivrednog sajma najavili su i bogatu izložbu poljoprivredne mehanizacije na kojoj će biti predstavljeno oko 150 brendova traktora i drugih mašina. Sajam će biti prilika i da poljoprivrednicima dodatno budu predstavljene mere države u podršci domaćem stočarstvu i ratarstvu a biće održani i mnogobrojni drugi stručni skupovi kao i kulturno-zabavni programi.

Kapije Novosadskog sajma za posetioce biće otvorene prvog dana i u nedelju od devet do 19 a ostalim danima od devet do 18 sati. Cena ulaznica je 500 dinara - pojedinačna, za kolektivne posete 350 a za penzionere i decu 200 dinara.

Najsrećniji kupac ulaznice će, u tradicionalnoj nagradnoj igri, dobiti traktor "belarus" vredan skoro 20.000 evra.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži