Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Sajamske manifestacije "Komdel EXPO 2012" počinje u sredu
 
 

"Komdel EXPO 2012" počinje u sredu

komdelexpoNa Šumadija sajmu će od 6. do 8. juna biti održan sajam komunalne opreme ''Komdel ekspo''. Pored mnogobrojnih učesnika iz Srbije, nastupiće i izlagači iz Slovenije. Sajam komunalne opreme ''Komdel ekspo'' ove godine održaće se 11. put, od čega je na kragujevačkom gradskom sajmištu ovo četvrti za redom. Organizatori su Poslovno udruženje preduzeća komunalne delatnosti Srbije i Šumadija sajam, a pokrovitelji Grad Kragujevac, Privredna komora Srbije i Stalna konferencija gradova i opština.

Iako Srbija nije još uvek na nivou razvijenih zemalja u toj oblasti, očekuje se da i ovakve manifestacije doprinesu bržem i efikasnijem dostizanju evropskih standarda na planu komunalne privrede.

Tokom trajanja sajma biće održano nekoliko prezentacija, a zbog važnosti tema i očekivanog interesovanja, one će biti organizovane u velikom medija centru u parteru sajamske hale.

Komdel ekspo 2012 biće svečano otvoren u sredu u 12 časova, a ulaz na sajam i parkiranje vozila biće besplatni.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži