Trenutno se nalazite na strani: O Kragujevcu Ekonomija Privreda Na Sajmu automobila besplatno – samo gledanje
 
 

Na Sajmu automobila besplatno – samo gledanje

Pod kupolom „Šumadijasajma“ danas je otvoren, a trajaće do 8. decembra, Sajam automobila.

Najatraktivnije iz svoje ponude modela i opreme, delova ili osiguranja i kredita za četvorotkaše izložilo je i ponudilo 15 srpskih firmi – kragujevačke „Nikom“, „Viva kompani“, „A market auto“, „Šumadija centar“, „Sanel“, Belanski auto“ i „Aora“, čačanske „Autogarant motors“, „Jevtović kars“, smederevska GBH, kao i beogradske osiguravajuće kuće „Dunav“ i „Unika“, kao i novosadska banka „Kredi agrikol“.

Naravno, u prepodnevnim časovima bilo je malo posetilaca i oni su, uglavnom, samo gledali izloženo. Kako i ne bi kad su izloženi modeli, svakako, skupi za većinu građana Kragujevca i okoline. A naročito oni, najviše pominjani u najavama – „mercedes“ S klase ili

„BMV x5“ koji, na primer, košta 48.000 evra što je cena koja, očigledno, odgovara imenu modela – „iks“, odnosno nepoznata koju većina Kragujevčana, nikako ne može da reši. Osim nekih, naravno!

Na štandovima prodavaca automobila, pored već pomenutih, zainteresovani mogu da vide, svakako, najpopularnije modele na našem tržištu – marki „fijat“, „mazda“, „folksvagen“ i druge.

Sajam je otvoren od devet so 19 sati, a razgledanje bar ne košta ništa, automobila ili devojaka svejedno, jer su ulaz i parking besplatni.