Trenutno se nalazite na strani: O Kragujevcu Ekonomija Privreda KBM banka po evropskim standardima
 
 

KBM banka po evropskim standardima

Novootvorena Poslovnica kragujevačke KBM banke opremljena je po evropskim standardima poslovanja i Grupe Nova KBM.

Ta poslovnica, koja se izdvajadizajnom enterijera, klijentima nudi kompletnu uslugu blagajničkog poslovanja za fizička i pravna lica, kreditiranje fizičkih lica i privrede, usluge međunarodnog transfera novca, elektronsko bankarstvo i iznajmljivanje sefova. Poslovnica se ističe i ugrađenim tonalit kamenom, simbolom Maribora, gde je i sedište grupe Nova KBM. Poslovnica poseduje i najsavremeniju protivprovalnu zaštitu i video nadzor, usaglašene sa standardima Evropske unije i Nove KBM.

- Za KBM banku u ovom trenutku je prioritet sigurno poslovanje, stabilnost i zadovoljenje potreba postojećih klijenata i privlačenje novih naprednim bankarskim proizvodima i uslugama. Sa širom paletom usluga i većim mogućnostima praćenja potreba pravnih i fizičkih lica tokom godina doći će i do povećanja tržišnog učešća – istakla je povodom puštanja u rad kragujevačke glavne filijale Vesna Užnik-Đorić, članica Izvršnog odbora KBM banke.

Modernizacije poslovne mreže biće nastavljena ulaganjem u poslovnice u Beogradu i Novom Sadu. Do kraja januara treba da bude otvorena po standardima Nove KBM i prva poslovnica u Beogradu.

KBM banka je na kraju 2013. zauzimala 0,5 odsto bankraskog tržišta u Srbiji. Banka, posle reorganizacije, ima poslovnu mrežu od pet filijala i 24 ekspoziture. Trenutno, banka pruža usluge za oko 100.000 klijenata.

Od promene imena „Kredi banke“ u KBM banku, krajem prošle godine, uloženo je blizu 400.000 evra u rebrendiranje i modernizaciju poslovne mreže, posebno u Kragujevcu, gde je i sedište banke.