Trenutno se nalazite na strani: O Kragujevcu Kultura Bioskopi Dani zaljubljenih u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“
 
 

Dani zaljubljenih u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“

Od 12. do 14. februara fotografisanje u bioskopskom „zaljubljenom“ kutku, a najlepši parovi  mogu osvojiti putovanje u Terme Olimiju, Dermavita tretman za dvoje ili ulaznice za film po izboru


 

U susret Danu zaljubljenih, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ od 12. do 14. februara organizuju akciju „Doživi pravu ljubav“.

Tokom akcije u periodu od 18 do 22 časa parovi će moći da se fotografišu u bioskopskom kutku za zaljubljene. Sve fotografije će 15. februara biti postavljene na fejsbuk  stranici Cineplexx Srbija, a predstavnici bioskopa „Cineplexx“ izabraće  10 najpopularnijih fotografija. Pobednici će biti izabrani na osnovu broja glasova u anketi, koja će biti postavljena 18. februara na fejsbuk stranici bioskopa. Par sa fotografije, koja ima najviše glasova, osvojiće putovanje u Terme Olimiju u Sloveniji. Po jedan par sa fotografije iz svakog bioskopa, a koja nije pobednička,  osvojiće, takođe na osnovu broja glasova, Dermavita pakete (hidradermija tretman i relaks masaža) za dvoje u salonima „Dermavita“ u Beogradu, Kragujevcu i Nišu,  a preostalih šest parova osvojiće po dve ulaznice za film po izboru.

U ponudi bioskopa će tokom akcije „Doživi pravu ljubav“ biti i specijalni Ljubavni meni za dvoje, a na sam Dan zaljubljenih uz njega će se dobijati ruža i „Dermavita“ ogledalce simboličnog oblika srca.

Detalji akcije se mogu pronaći na veb adresama www.cineplexx.rs ili www.facebook.com/CineplexxSrbija.

 

 

 

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');