Trenutno se nalazite na strani: O Kragujevcu Kultura Bioskopi Marčelo kao brzi puž u filmu "Turbo 3D"
 
 

Marčelo kao brzi puž u filmu "Turbo 3D"

Animirana komedija u bioskopima od 22. avgusta

 

Popularni reper i pisac Marko Šelić Marčelo, pozajmiće glas junaku filma "Turbo 3D" koji u bioskope stiže 22. avgusta. U priči o puževima koji žive za trke i sanjaju velike snove, Marčelo igra Facu, superkul puža kome je glas u originalnoj postavi pozajmio američki reper Snup Dog.

 

Marčelo je juče snimio prve replike i ovom neobičnom liku je dao drugačiji ton i lični pečat, koji će gledaoci filma svakako moći da primete. Iako već ima iskustva sa sinhronizacijom, ovo mu je prvi put da radi na dugometražnom filmu i kaže da mu celokupno iskustvo i dalje deluje vrlo primamljivo.

 

"Ovaj svet je meni veoma zanimljiv, posebno mi je interesantno da otkrivam priču koja se krije iza dragih uspomena iz detinjstva, kao što su sinhronizacije Nikole Simića, Vlastimira Đuze Stojiljkovića, Nade Blam i Ljubiše Baje Bačića, na kojima sam odrastao," rekao je Marko.

 

"Turbo" je nova 3D komedija autora filmova "Madagaskar" "Kung Fu Panda" o običnom pužu koji se usudio da sanja velike i brze snove! Nakon neobične nesreće, Turbo dobija moć da bude super brz i njegovi snovi dobijaju novu dimenziju, dok se upušta u neverovatnu avanturu kako bi postigao naizgled nemoguće - da se trka protiv slavnog trkača Gi Ganjea. Uz pomoć svoje vešte ekipe puževa iz kraja, ovaj junak bez mnogo šansi staviće svoje srce i kućicu na crtu kako bi dokazao da nijedan san nije preveliki, i nijedan sanjar premali.

 

Glavnom junaku, Turbu, glas će pozajmiti Marko Janketić, a i u ostalim ulogama naći će se dobro poznati domaći glumci.