Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili VIDEO: Zamena guma za 2,3 sekunde
 
 

VIDEO: Zamena guma za 2,3 sekunde

pit stopZnamo da je kupovina guma veliki izdatak. Kada sakupimo dovoljno novca, znamo da ćemo barem još jedan sat čekati u vulkanizerskoj radnji dok nam majstori ne stave novi set čistih i "mirišljavih" guma. Dok čekate montažu novog seta guma, ne preostaje vam ništa drugo osim da se šetate po radionici, pretvarajući se da ste zainteresovani za njen sadržaj i za druge modele guma.

Ovo je manje-više sudbina svih nas, osim ako niste vozač Formule 1, Jenson Button. Pogledajte kojom brzinom i spretnošću su specijalisti iz McLarenovog tima uspeli da izvrše zamenu guma na Velikoj nagradi Nemačke.

Ekipa mehaničara uspela je da podigne auto, skine stari set točkova, montira novi set i spusti auto za samo 2,31 sekunde.

Vreme koje je bilo potrebno da se izvrši zamena guma ne samo da je neverovatno kratko već predstavlja i novi rekord. Dovoljno je da trepnete u pogresnom trenutku i nećete videti šta se desilo.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži