Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Audi ulaže 11,6 milijardi evra
 
 

Audi ulaže 11,6 milijardi evra

 

1293528135_audi_q5_hybridAudi planira da u narednih pet godina uloži oko 11,6 milijardi evra u nove modele, tehnologiju, postrojenja i ljudske resurse, objavljeno je iz centrale firme u Ingolštatu.

 

Oko 9,5 milijardi, odnosno, više od 80 posto ukupnog planiranog ulaganja će biti usmereno ka razvoju novih modela i tehnologija, uključujući električne i hibridne pogonske sisteme, koji će u budućnosti biti ugrađivani u Audijeve modele kao što su R8 e-tron ili Q5 Hybrid. Deo pomenute svote će će biti iskorišćen za unapređenje modela A6 kao i za lansiranje Audija Q3. Veliki iznosi novca će biti namenjeni i poboljšanju fabrika u Ingolštatu i Nekarlsumu.

U Audiju su svesni da sve pomenuto ništa ne znači bez ulaganja u ljude, pa je planirano da samo u 2011. godini zaposle oko 1.200 novih ljudi, od kojih je najveći deo stručan na području elektromobila.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta VreleGume

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži