Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili KIA: Prve fotografije novog Picanta
 
 

KIA: Prve fotografije novog Picanta

picantIz korporacije KIA Motors stigle su prve zvanične fotografije novog Picanta.U odnosu na prethodnika novi Picanto je duži i ima veći međuosovinski razmak.

Povodom predstavljanja prvih fotografija Picanta nove generacije, glavni Kijin dizajner, Peter Schreyer, rekao je: “Gledano sa boka vozilo karakterišu urezane i vrlo vidljive rastuće bočne linije. Rezultat je višeslojnost svetlosti koja 'razbija' visinu vozila i stvara 'spljoštenu' bočnu liniju”.

Dok je dosadašnji Picanto bio u ponudi samo kao petovratni hatchback, novi model će nuditi i verziju sa troja vrata.Novi Picanto će nuditi četiri sasvim nova motora: 1,0- i 1,2-litarski benzinski motor, 1,0-litarski benzinski motor u kombinaciji sa LPG pogonom isključivo za evropsko tržište, a za južnoameričko tržište na raspolaganju će biti i flex fuel varijanta.

Novi Picanto, koji će kao i sve ostale Kije nuditi sedmogodišnju garanciju na celo vozilo, u serijskoj varijanti premijerno će biti predstavljen na salonu automobila u Ženevi u martu 2011. godine, a u našoj zemlji ga očekujemo već u aprilu.

Ovaj tekst je preuzet sa sajta b92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži