Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Zimski (kreš) test Lamborghinija
 
 

Zimski (kreš) test Lamborghinija

lambo testŠirom sveta “špijunski” fotografi utrkuju se ko će pre da snimi prototip novog automobila tokom njegovog testiranja. Ipak, retko se dešava da tom prilikom fotografišu i udes test vozila. Tako nešto slučajno se dogodilo fotografu koji je pokušavao da snimi prototip Lamborghinija Aventador LP700-4 Roadster, za vreme testiranja u zimskim uslovima.

Čovek je video da automobil nailazi, zauzeo poziciju, usmerio fotoaparat i počeo da snima set fotografija, kada se desilo nešto nepredviđeno. Prvo se ispostavilo da je reč o standardnom Aventadoru, koji je takođe učestvovao u testu, a ne njegovoj Roadster verziji.

Odmah je usledilo i drugo iznenađenje za snimatelja – vozač koji je bio za upravljačem ovog superautomobila, izgubio je kontrolu prilikom pokušaja skretanja i Lamborghini je završio u snežnim nanosima pored puta.

Nakon što se automobil zaustavio, vozač je vidno iznerviran izleteo iz njega i uputio se prema fotografu, verovatno smatrajući da ga je on dekoncentrisao i na taj način izazvao udes.

Ipak, strasti su se brzo stišale, a Lamborghiniju je odmah zatim stigla i pomoć iz ekipe kako bi ga izvukli iz nezavidne situacije u kojoj se našao.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži