Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Vezujte pojaseve, policija počinje lov
 
 

Vezujte pojaseve, policija počinje lov

pojasSaobraćajna policija u Srbiji od danas će pojačano kontrolisati upotrebu sigurnosnih pojaseva u vozilima, saopšteno je iz Ministarsva unutrašnjih poslova. Iz policije podsećaju da nesavesne vozače i putnike, koji ne vezuju sigurnosne pojaseve, očekuje kazna od 5.000 dinara. Akcija pojačane kontrole se istovremeno sprovodi u svim zemljama članicama Evropske unije, u organizaciji TISPOL-a, mreže evropskih saobraćajnih policija.

Iz MUP-a, takođe, upozoravaju da zbog niskih temperatura tokom noći, na pojedinim deonicama puteva u Srbiji postoji opasnost od stvaranja poledice na kolovozu.

Istovremeno, sa poboljšanjem vremenskih uslova, u narednom periodu očekuje se da na saobraćajnicama bude više biciklista i motociklista, pa se na njih apeluje da vode računa o brzini vožnje.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži