Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Stradao ni kriv ni dužan
 
 

Stradao ni kriv ni dužan

sudar02Nesreća često dolazi iznenada i iz smera odakle se najmanje očekuje. U takvim situacijama ne može se mnogo učiniti da bi se ona izbegla, naročito ako se nalazite u koloni vozila koja čekaju na semaforu. Na jednoj raskrsnici u Rusiji, automobili stoje u redu u tri kolone čekajući zeleno svetlo.

Obično je to trenutak za kratak predah tokom kojeg vozač može da promeni stanicu na radiju, čekira poruke na mobilnom, popravi frizuru ili jednostavno da gleda šta se događa u njegovom okruženju.

U slučaju vozača za upravljačem Peugeota 107 nesreća je stigla kao grom iz vedra neba.

U jednom trenutku sve je bilo u redu, da bi se već u sledećem u njegov automobil zakucao Ford Mustang koji je došao iz suprotnog smera i preskočio betonsku bankinu koja razdvaja dve kolovozne trake. Ne znamo da li je vozač Mustanga namerno pokušao da driftuje ili je izgubio kontrolu zbog skretanja prevelikom brzinom.

Za nesreću je bila dovoljna i kombinacija snažne mašine sa pogonom na zadnjim točkovima, neiskusan vozač i vlažan kolovoz.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži