Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Opoziv 1,3 miliona BMW-a
 
 

Opoziv 1,3 miliona BMW-a

bmw opozivBMW je objavio da će širom sveta povući oko 1.300.000 primeraka modela Serija 5 i 6 zbog otklanjanja problema na akumulatorskom kablu. U BMW-u kažu da je moguće da u navedenim modelima, koji su proizvedeni između 2003. i 2010. godine, akumulatorski kabl u prtljažniku nije pravilno instaliran.

Zbog toga, u nekim slučajevima, može doći do kvara na električnom sistemu i nemogućnosti startovanja vozila, a u ekstremnim situacijama čak i do požara.

U BMW-u dodaju da, prema njihovim saznanjima, do sada nije zabeležen ni jedan incident ili povreda putnika koji bi bili izazvani ovim problemom.

Iz bavarske kompanije objašnjavaju da otklanjanje nepravilnosti na vozilima u servisu traje približno 30-ak minuta i da usluga neće biti naplaćivana.

Procenjeno je da će ovim opozivom biti obuhvaćeno oko 367.000 automobila u SAD i oko 290.000 u Nemačkoj.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži