Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili Mini auto, maksi prostor
 
 

Mini auto, maksi prostor

mini1BMW je predstavio novu verziju modela Clubman i modela Countryman, čiji su glavni ciljevi da svojim kupcima omoguće udobno i prijatno kampovanje... Prva verzija je "Cowley caravan" i nudi sve što je potrebno za jedan luksuzni logor, uključujući dva ležaja za spavanje, mini šporet na gas, rezervoar za vodu sa pumpom, mini sudoperu, solarni modul za punjenje baterija, priključak od 230 volti za snabdevanje frižidera strujom, TV/DVD i Hi-Fi stereo sistem.

Prikolica u retro stilu je samo 120mm šira od modela Clubman, a teška je nešto manje od 300 kg.

Ukoliko vam se ne sviđa da vučete prikolicu za sobom, Nemci su dizajnirali drugo rešenje pod nazivom "Swindon", krovni šator, koji se može postaviti na oba modela. Podizanjem gornje polovine, dobijate šator koji nudi dovoljno prostora za dve osobe. Kada je zatvoren, šator se savršeno uklapa sa MINI-jem, a može se dobiti u svim bojama u kojima se i MINI modeli nude.

mini2

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži