Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle Mladi treniraju u ''teretani'' na otvorenom
 
 

Mladi treniraju u ''teretani'' na otvorenom

U okviru omladinske volonterske akcije „Rekreacija kul zanimacija” koju je osmislila i realizovala neformalna grupa mladih „Interaktiv - klub mladih”, postavljene su sprave za vežbanje u Velikom parku. U ovu akciju se uključilo više od dvadeset mladih volontera iz Kancelarije za mlade i ''Budi muško'' kluba. Projekat je finansiralo Ministarstvo omladine i sporta preko resurs centra - Udruženja ''Sunce''. Udruženje građana za društveni razvoj „Interaktiv” je osnovano 2011. godine. Glavne aktivnosti Udruženja vezane su za rad sa srednjoškolcima i mladima u cilju doprinosa društvenoj zajednici.

 

Novinari portala Kragujevac Online, danas su iskoristili lep dan i posetili ''teretanu'' na otvorenom u Velikom parku.

Zahvaljujući ideji, realizaciji i prostoru koji je ustupio Grad Kragujevac - mladi danas treniraju na otvorenom. ''Teretana'' na otvorenom se pokazala kao uspešan projekat mladih koji su poželeli još sprava i uređenje poligona za vežbanje.

 

Komentari

 
0 #2 Stefan 19-02-2015 10:35
Ovo je mnogo lose uradjeno - sipke se vec iskrivile nema sanse da se pravilno rade zgibovi i neke druge vezbe....sve polako tone u zemlju i postaje asimetricno.
Tako da apelujem da se ovo sredi jer se zaista dosta mladih okuplja da vezba tu, a po svemu sudeci nece ih vise biti uopste jer je sve propalo.
Citiraj | Prijavi administratoru
 
 
0 #1 Petar Jevdjic 02-06-2013 10:02
Park za vezbanje na otvorenom je odlicna ideja i drago mi je da ga nas grad ima,ali taj park je napravljen jako nekvalitetno i na brzinu. Nadam se da ce biti uredjen sto pre,da cemo dobiti vise sprava,i da ce biti postavljena prava vratila,razboji i nadam se monkey bars. Jos jedan problem koji treba resiti je podloga koju treba izbetonirati ili postaviti onu meku podlogu,jer se od zemlje dize prevelika prasina kada je napolju suvo,a kada je vlazno napravi se ogromno blato.
Citiraj | Prijavi administratoru
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.