Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Lifestyle Pogledajte kako izgleda kuća za savršen odmor
 
 

Pogledajte kako izgleda kuća za savršen odmor

Dvoetažnu luksuznu kuću, zamišljenu kao mesto za savršen odmor, projektovao je studio "BGD Architects" iz Kvinslenda, Australija, nudeći svojim stanarima jedinstveno životno iskustvo trajnog odmora.

Ova rezidencija ima zaista sve što možete poželeti za lagodan život bez stresa - spolja izgleda sjajno i originalno, predivno je uređena i prostrana, a ima i bazen u kojem se u svakom trenutku možete osvežiti u vrućim letnjim danima.

Zahvaljujući zanimljivo osmišljenoj rasveti, kuća je dodatno zanimljiva i noću.

U blizini je vode, što je još jedan plus, jer pruža odličan pogled. A ono što je posebno interesantno su čelične zavese koje kriju deo kuće sa spavaćim sobama i pružaju privatnost.

Dnevna soba ima visok plafon i nadovezuje se na trpezariju, a celi dnevni boravak začinjen je predivnim lusterima koji noću stvaraju spektakularnu atmosferu.

Izvor: Press

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');