Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Par koji je "isprobao" celu Kamasutru
 
 

Par koji je "isprobao" celu Kamasutru

Ljubavni život mladog para drastično se promenio na bolje, kada su na internetu pronašli 3D aplikaciju Kamasutre.

Kamasutra je drevna hindu knjiga sa praktičnim savetima o seksu. “Kāma” znači “seksualno ili senzualno zadovoljstvo”, a “sūtra” u doslovnom prevodu predstavlja sponu koja drži neke stvari zajedno. Iako uglavnom opisuje fizičke kontakte, Kamasutra se bavi i religijom i tradicijom hinduizma. Istoričari veruju da je napisana između 400. godine p.n.e. i 200. godine n.e.

Emili Hajli (25) tvrdi da je isprobala više od 400 različitih poza u seksu sa dečkom Krisom Eltringemom (21) zahvaljujući ovoj aplikaciji.

Oni svake večeri u krevet nose iPad i tako usavršavaju razne seksualne tehnike.

“Lako je naučiti nove pokrete – možete videti poze iz svih uglova. Nekad je teško izvesti je pravilno, ali ovako uvek znamo kako treba”, kaže ona.

Emili se sa Krisom zabavlja od 2011. ali je posle dve godine njihova seksualna želja počela da bledi. Oni se, međutim, nisu prepustili kolotečini i preuzeli su Xcite Books 3D aplikaciju.

Posle samo tri meseca, isprobali su svih 365 poza, a sad traže još “edukativnog materijala”.

“Udarila sam glavom u toku seksa više puta, nego što mogu da se setim, a Kris je padao s kreveta, sa stolice, pa čak i iz automobila”, kaže Emili.

“Sve je to zabavno. Zajedno se smejemo i to je deo isprobavanja novih stvari”.

Karma Xcitra ima interaktivne slike 69 poza i dozvoljava korisniku da sam odabere prateću muziku.

 

 

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži