Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Kako na prvom dejtu ostaviti dobar utisak?
 
 

Kako na prvom dejtu ostaviti dobar utisak?

Ukoliko vam se sprema susret sa osobom koja vam se mnogo dopada, nekoliko je stvari koje morate da znate ne bi li došlo i do drugog sastanka.

Da bi prvi dejt prošao kako treba, nije dovoljno da se samo lepo picnete, uzmete novčanik i uputite prema mestu “zločina”. Štaviše, postoje neka pravila koja se moraju poštovati ne bi li se sastanak proglasio uspešnim i ujedno zakazao još jedan susret. Još ukoliko vam se osoba s kojom treba da se vidite dopada isuviše, sigurno ne želite da upropastite svoju šansu. Nekoliko je stvari koje morate da znate ne bi li ste ostavili dobar utisak.

Mesto nalaženja

Prvi sastanak u bioskopu ili na koncertu nije najbolji izbor. Iako nude zabavu, ne pružaju priliku za razgovor, a on je u tom trenutku najbitniji. Na prvom sastanku se treba upoznati, pa ga zakažite u restoranu ili kafiću.

Planirajte unapred


Poziv na večeru je upućen i sada možete da se opustite? Nikako! Vreme je za dobar plan. Sastanak ispred restorana ili na nekom drugom mestu? Ima li određenih želja u vezi hrane? Sve su to pitanja na koja morate da znate odgovore pre nego izađete kroz vrata. Kako je ovo vaš prvi susret, mesto na koje idete treba da bude intimno, ali ne isuviše. Svakome treba vremena da se oseća sigurno u nečijem društvu, pa za početak morate o svemu da vodite računa.

Odeća

Za prvi sastanak odeća svakako treba da bude udobna i ne isuviše napadna. A kao biste bili sigurni da ćete se osećati dobro u onome što obučete, ne kupujte novu odeću već ciljajte kombinaciju koja vam je poznata i u kojoj sigurno dobro izgledate.

Isključite mobilni telefon


Osim ako imate plan da vas prijatelj nazove i spasi u slučaju da sastanak bude dosadan, telefon bi trebalo da bude isključen. Ako ćete celo veče da gledate u njega ili odgovarate na poruke – do drugog sastanka sigurno neće doći.

Proglasite sastanak uspešno završenim

Ako je bilo dobro i znate da želite da se vidite opet, onda to i recite. Bilo je odlično, želim ponovo da te vidim, nazvaću te da se dogovorimo. Odmah stavite do znanja da ste uživali, ne treba da okolišate.

Flert

Flert pokazuje osobi vašu veselu stranu, a takođe i omogućava da podelite neke stvari o sebi uz pomoć humora i to na intiman način. Kontakt očima, osmeh, lagan dodir ruke su odlični neverbalni znaci koji pokazuju da vam se neko dopada.

Izvor:Telegraf.rs/Ordinacija

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži