Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Mali trikovi velikih zavodnica
 
 

Mali trikovi velikih zavodnica

Iako je u muškoj prirodi da grabe i zavode, frajeri i te kako vole kada žena preduzme prvi korak kako bi ih zavela i odvukla u krevet.

Ma koliko muškarci voleli da zavode i preuzimaju ključne korake u seksualnim igrarijama, isto tako vole kada se nađu u ulozi plena. Frajeri naprosto obožavaju žene koje umeju da preuzmu inicijativu. Dopao vam se frajer u diskoteci i želite da ga upoznate odmah i sada? Voleli biste svom muškarcu da priuštite šou samo za njegove oči? Šta god da želite da uradite, krenite snažno i samouvereno, a ovo su neki od trikova koji će vam u tome pomoći.

Budite opušteni

Šta god u životu da radite, najbolji rezultati dolaze kad ste opušteni. To važi i za zavođenje. Neke žene se teško opuštaju, ali postoje razne tehnike opuštanja koje je relativno lako naučiti. Što ste opušteniji u sopstvenoj koži, bolji ste u kontaktu s drugim ljudima. Opuštenost mami, zbog čega će muškarci poželeti da budu u vašem društvu, a to je važan deo uspešnog zavođenja.

Pokažite nezavisnost

Ni u kom slučaju ne smete da delujete kao osoba koja očajnički treba pažnju muškarca. Takav osećaj šalje signale zavisnosti, a niko ne želi ženu koja samo čeka muškarca da joj reši sve životne probleme. Budite nezavisna i snažna dama koja istovremeno može da bude nežna i topla.

Zavođenje shvatite kao igru

Budite zaigrani jer zavođenje i jeste jedna vrsta igre. Smeškajte se, spontano dodirujte, šalite se… Jednostavno nastojte dobro da se zabavite bez opterećivanja rezultatima. Uživajte u igri jer će na taj način uživati i muškarac kojeg zavodite, a svako voli taj dobar osećaj, zar ne?

Naučite da delite komplimente

Muškarci jako vole kada im žene pokazuju koliko ih cene, poštuju i koliko im se dive. To ne znači da morate da ga podignete na pijedestal, ali svakako mu udelite s vremena na vreme pokoji kompliment. Slobodno mu laskajte, ali pritom budite iskreni. Laž se uvek oseti.

Neka vas lovi

Svakako mu na lep način dajte do znanja da vas prilično zanima, te da vam se sviđa, ali paralelno mu suptilno dajte do znanja da vas neće tako lako dobiti. Pogotovo ne u krevetu. Budite pravi plen – nadohvat ruke, ali i dalje van domašaja. U njemu će to probuditi iskonski poriv za lovom, zbog čega ćete mu postati još zanimljiviji.

Dopustite mu da vas nauči


Čak i ako ste uistinu vrlo snažna žena koja sve može sama i koja puno toga zna, dopustite mu da, ipak, bude alfa mužjak. Pokažite zanimanje za nešto do čega mu je stalo i zamolite ga da vas nauči nešto o tome. Muškarci vole da uče žene novim stvarima, pa mu priuštite to zadovoljstvo.

Izvor:Telegraf.rs/Tportal

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži