Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex SEKS-POZE: Zašto žene ne vole kada su gore?
 
 

SEKS-POZE: Zašto žene ne vole kada su gore?

Najnovija anketa koja je rađena u saradnji sa ženama pokazala je da one ne preferiraju isuviše pozu kada su gore. Zašto? Saznaćete upravo.

Žene se osećaju nesigurno kada su tokom seksa na partneru. Razloga za tako nešto je više, a najčešće se radi o manjku samopouzdanja.

Ono što ih najčešće brine to je što su potpuno nage i što muškarci imaju kompletan vidik na njihovo telo. A s obzirom na to da razmišljaju o celulitu, kilogramima ili strijama, logično je da ne mogu da se opuste i uživaju. Međutim, dame ne znaju jednu stvar. Muškarac u trenutku uzbuđenja ne primećuje ništa i ne bavi se nepravilnostima ženskog tela. On samo želi da se opusti i uživa, a to isto očekuje od vas.

Nabavite seksi donji veš, neku prelepu prozirnu haljinicu i opustite se. Njegova reakcija i brza napaljenost neka vam budu okidač za relaksaciju i užitak. Zaboravite na gluposti i prepustite se strasti.

Ipak, tu su i žene koje ne vole tu pozu iz straha da neće znati šta da rade. Mnoge se boje preuzimanja inicijative, a ne znaju da je samo to dovoljno da muškarac bude naprosto oduševljen. Uostalom, ako i niste iskusni, ne bojte se da pitate i isprobate stvari. Ustezanje od svega i svačega vam sigurno neće pomoći u tome da dobijete na iskustvu.

I kao treći problem koji je najčešće prepreka da žene “uzjašu” partnera je izraz lica. Žene se osećaju nesigurno po pitanju grimasa za vreme ekstaze. Međutim, to je velika greška s obzirom na to da muškarci to smatraju potvrdom da umeju da zadovolje svoju partnerku. Ukoliko i dalje ostajete pri istom stavu, nađite zajedničko rešenje. Prigušite svetlo, upalite lampu ili sveće i prepustite se uživanju.

Izvor:Telegraf.rs

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži