Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Evo zašto već duže vreme nemate seks!
 
 

Evo zašto već duže vreme nemate seks!

U ženskom svetu je sasvim normalno da se s vremena na vreme javi nedostatak seksa, a razloga za tako nešto je nekoliko.

 

Mnogim ženama se dešava da zapadnu u period seksualnog posta koji često zna da bude nepodnošljiv. Seks je normalna ljudska potreba i čim se oseti njegov nedostatak, primete se i promene u ponašanju. Ukoliko ste uhvatili sebe kako se ponašate neobično i imate čudne reakcije, velika je verovatnoća da ste zapali u duboku seksualnu krizu. Ipak, ne treba očajavati, samo treba biti svestan stvari koje su to stanje uzrokovale, ne bi li ih eliminisali i vratili se u normalan kolosek.

Pet je razloga zbog kojih vas zaobilaze igrice u krevetu.

Trenutno se fokusirate na karijeru

Zvuči kao otrcana izjava, ali sasvim je smislena. Seks vam nije na pameti jer razmišljate o povišici i napretku. Tačka.

Ne volite provode za jednu noć

Ne želite dečka, prijatelji s povlasticama vas ne zanimaju, što znači da vam jedino ostaje seks za jednu noć. Ako vas ni to ne interesuje, nije ni čudo što imate loš seksualni život.

Želite seks iz ljubavi

Lako je pronaći nekog za seks, ali možda ste vi ovog puta odlučili da je vreme da se zaljubite pre nego što se upustite u seks sa nekim. Ako niste zaljubljeni, to je sasvim dobro opravdanje za činjenicu da već neko vreme niste spavali ni sa kim.

Ne želite nove komplikacije

Budimo realni, seks uz dobre, nosi i neke loše stvari. Upoznavanje novog frajera, prilagođavanje jedno drugom, paničenje kada vam menstruacija kasni par dana… Ponekad vam je jednostavno lepše da budete opušteni. Energija koju emitujete je “krivac” za vaše stanje!

Čekate nekog da vas osvoji

Neke žene spavaju sa tipom čim im pokloni malo pažnje, ali ne i vi. Vi čekate pravog muškarca koji će se vraški potruditi pre nego uopšte počnete da razmišljate o seksu sa njim.

Izvor:Telegraf.rs/Index

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži