Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex ŽENE ILI MUŠKARCI: Ko pametnije vara?
 
 

ŽENE ILI MUŠKARCI: Ko pametnije vara?

Jedan od najpoznatijih seksologa na svetu, Trejsi Koks, odlučila je da podeli zanimljive činjenice koje se tiču preljube u muškom i ženskom svetu.

Da li ste se nekada pitali iz kojih pobuda varaju žene, a iz kojih muškarci? Da li je reč o istim, sličnim ili sasvim različitim razlozima? Odgovore na ova pitanja odlučila je da vam da Trejsi Koks, najpoznatija žena-seksolog u svetu.

Prema njenim rečima, razlozi zbog kojih i jedni i drugi varaju su se promenili s vremenom. I dok su nekada žene varale jer su prestajale da vole svoje momke i supružnike, danas to rade iz čiste želje za novim seksualnim iskustvima, najčešće dok još osećaju ljubav prema svojim partnerima.

Takođe, stav žena o preljubi se generalno promenio, pa se danas usuđuju da rade neke stvari koje ranije nisu smele čak ni da im padnu na pamet. Kako Trejsi napominje, dame osećaju izvesnu dozu krivice, ali se trude da je ublaže govoreći sebi kako su dobre supruge i majke i kako je afera nešto što ih uveseljava, zadovoljava i čini živim.

Istovremeno, Koksova napominje kako afera nije nužno loša po vezu ili brak. Štaviše, često može da pomogne u poboljšanju muško-ženskih odnosa s obzirom da se nakon preljube žene osećaju samopouzdanije i srećnije, zbog čega se i bolje ponašaju prema svojim partnerima.

Istraživanja pokazuju da današnje damevaraju isto koliko i muškarci, s tim što su žene mnogo mudrije u prikrivanju svih tragova preljube. Iako varaju istim intezitetom, teže ih je “provaliti”, pa se čini da su ipak nadmašile muškarce.

Izvor:Telegraf.rs

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži