Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Sigurni znaci koji ukazuju na prevaru
 
 

Sigurni znaci koji ukazuju na prevaru

prevaraPitate se zašto imate utisak da je vaš muškarac sve zamišljeniji i distanciraniji od vas? Otkrijte nekoliko muških postupaka kojima vam stavlja do znanja da vas je prevario ili to planira da uradi.

1. Oseća se zarobljeno
Ne zna da objasni u kom je to trenutku prestao da bude srećan dok sa vama šeta po parku, ali se odjednom oseća zarobljeno, poput životinje u kavezu. Ponovo želi da se oseti slobodnim, a glas u glavi ga upozorava da je ženska osoba sa kojom je poslednja i jedina sa kojom će do kraja života imati seks i to ga uznemirava.

2. Odjednom je zaštitnički nastrojen prema onima koji su neverni u vezi
Umesto da oštro kritikuje one koji su neverni u vezi ili braku, pun je razumevanja i empatije.

3. Razvija neku vrstu veze sa drugim ženama
Ranije je znake emotivnosti pokazivao samo kada njegov omiljeni fudbalski tim izgubi, a sada ne može da prestane da priča sa nekom od drugarica. Traži razumevanje i pažnju druge žene, sa kojom najčešće priča o lošim stranama svoje veze.

4. Krije svoju devojku
Kada razgovara sa drugim ženama skriva činjenicu da je u vezi. Uživa u tome da privlači pažnju drugih žena i odbija da prizna ili makar napomene da pored njega u krevetu spava živo biće.

5. Razmišlja o seksu sa drugim ženama
Tanka je linija i samo pitanje trenutka, koliko će vremena proći pre nego što telo počne da prati želje uma. Uskoro će doći u situaciju da ne može da ima seks sa svojom devojkom, sve dok ne zamisli da je ona neko drugi.

6. Sve češće primećuje oglase za poslovnu pratnju i postaje član sajtova za odrasle
Traga za ženom koja je raspoložena da se dobro provede i još uvek je zanima da impresionira muškarca. Takve mogu biti manje privlačne od njegove stalne partnerke, ali „mirišu“ na nešto novo.

7. Odlazi na mesta gde bi mogao nekog da upozna
Salsa, časovi kuvanja su samo neka od mesta i najnovijih interesovanja koja pokazuje. Postaje član feminističkog književnog kluba, radi do kasno na novom onlajn projektu, sve su to važni pokazatelji da samo pravi prostor za upoznavanje nekog novog.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži