Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Da li joj se dopadaš
 
 

Da li joj se dopadaš

parNačin na koji te ona gleda će ti otkriti da li je zainteresovana, ili je vreme da joj nestaneš iz vidokruga. Nisi siguran da li joj se dopadaš? Ako gleda dole, a zatim pogledom "šara" po podu, verovatno je zainteresovana, ali ako te gleda pravo u oči ili, još gore, imaš utisak da gleda nekako "kroz tebe", vreme je da produžiš dalje, kažu psiholozi.

Ženski um je oduvek bio zagonetka za muškarce, a ponašanje i signali lepšeg pola potpuna misterija, ali nedavno sprovedeno istraživanje nudi "rešenje". Da li joj se dopadate ili ne saznaćete iz načina na koji vas gleda.

Nova studija bavila se signalima koje žene šalju pogledom - nakon inicijalnog kontakta očima možete da procenite kakve su vam šanse. Prvih 45 sekundi su najvažnije, pošto već tada možete da vidite da li je zainteresovana za vas ili ne.

Psiholog Ali Kambel kaže da je siguran znak da je privlačite ako nakon prvog kontakta očima spusti pogled i počne da "šara" po podu: "To znači da ste privukli njenu pažnju, a pogled koji luta po podu odaje da sada preispituje samu sebe koliko joj se zaista dopadate."

Iako vam može delovati nelogično, žena koja je zainteresovana gotovo nikada vas neće pogledati pravo u oči u prvom trenutku.

Ali, ako skrene pogled, a zatim vas posle nekih 45 sekundi pogleda u oči, to znači da joj se dopadate i da razmišlja da li biste bili odgovarajući partner.

"Većina muškaraca će zaključiti da žena nije zainteresovana ako skrene pogled, ali to je neizbežno. U ljudskoj prirodi je da sklanjamo pogled kad razmišljamo o svojim osećanjima", kaže Kambel, a prenosi "Dejli mejl".

Kada sledeći put ugledate devojku koja vam se dopada a ona spusti pogled - priđite joj, velike su šanse da ste i vi privukli njenu pažnju.

Izvor: Mondo

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži