Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Ženske "drame" koje muškarci ne mogu da svare
 
 

Ženske "drame" koje muškarci ne mogu da svare

raskidNekoliko stvari kojima su žene sklone muškarci nikada. Ne, oni ne žele da kažu da vaše suze (ponekad) nisu opravdane, već samo da ne shvataju razlog... ali uopšte. Ako već same niste otkrile, proverite koje ženske drame muškarci nikako ne mogu da "svare".

OPSESIJA GODIŠNJICAMA
Ako zaboravi dan kada počeli da se zabavljate/venčali onda zaista zaslužuje "hladan tuš“. Ali proslava pet meseci od prvog poljupca je malo previše. To zaista ne uzimaju kao važan datum u svom životu. Pitajte Željka (28) zašto. "Jednog dana me je devojka pozvala sva besna i pitala da li znam koji je danas dan. Stvarno nisam mogao da se setim da je prošlo tačno godinu i po dana od kada smo počeli da se zabavljamo. Iskreno, bilo mi je smešno da tako precizno prati našu vezu“. Godišnjice vredne pažnje jesu ubeležene u muški hard disk, ali ne i svi oni vama važni datumi - on ih ne pamti ili se i ne trudi.

NAPADI PLAČA
Retki su opravdani trenuci kada muškarci puste suzu, ali izuzimajući ih, može se reći da retko plaču. Zato ne čudi njihovo iznenađenje našim suzama niotkuda. Petar (30) opisuje svoje zastrašujuće iskustvo:

"Sedeli smo u restoranu kada je počela da plače iz čista mira. I taman kada sam pomislio da sam (opet) nešto zgrešio rekla m je razlog. Za susednim stolom ugledala je starijeg čoveka koji je sedeo sam i odmah zaključila da mu je nedavno umrla žena što ju je strašno rastužilo. Čudno, ali ja bih pomislio da je zbrisao od nje kako bi na miru večerao!“

NAŠI DEBELI DANI
Teško im je da objasne, ali takav osećaj za detalje i nijanse imaju samo kada je u pitanju sport, a ne grami. Otuda im je i nemoguće da primete tu nepodnošljivu nadutost. Kosta (22) priznaje:

"Kasnili smo na važan događaj jer nije mogla da uđe ni u jedne pantalone". Probala je najmanje pet kombinacija koje su joj savršeno stajale, ali se u svakoj osećala tesno. Najcrnje od svega što je tamo gde smo išli bilo mračno...“

PERIFERNI LIKOVI U ŽIVOTU
Žene imaju običaj da svoje veze opterećuju sa bivšim kolegama, portirom, nekadašnjim komšijama, sestrom bivšeg dečka... iz nekog uvrnutog osećaja obaveze. Ljuban (25) je ima ovakvu devojku.

"Svaki put kada bismo otišli u njeno rodno mesto obavezno bi morali da se sastanemo i sa njenim prijateljima iz srednje škole. "Prežvakavali“ bi srednjoškolske događaje jer zajedničkih tema više nisu imali. Nisam video poentu svega toga.“ I šta zaključiti iz ovoga? Život je isuviše kratak da biste subotu veče proveli sa devojkom sa kojom ste pre tri godine išli na časove joge, piše Cosmopolitan.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži