Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Da li novac može da kupi ljubav?
 
 

Da li novac može da kupi ljubav?

novac i ljubavMnogi govore da novac ne može da kupi sreću, međutim da li je to istina? U realnosti novac, naravno, može da kupi sreću, naročito kada je reč o ljubavi.

Novac, ljubav i sreća

Ako ste srećni u ljubavi, srećni ste u životu – što znači da novcem možete kupiti svu sreću ovoga sveta. Šta ljubav zaista ima sa praznim novčanicima ili velikim dijamantskim prstenjem? Novac, sreća i faze ljubavi

Novac je neophodan ako želimo “živeli su srećno do kraja života” priču. Bez njega je teško biti srećan ceo život. Ako želite da ostvarite vezu sa nekim, sve se svodi na dobru ravnotežu. Postoji mnogo kriterijuma koji su važni kada smo u potrazi za savršenim momkom ili devojkom.

Najvažniji kriterijum ćemo podeliti u tri faze kroz koje, sviđalo se to nama ili ne, svi prolazimo.

Faza 1 – izgled i ličnost

Ovi kvaliteti su važni na početku veze kada ste oboje još uvek željni jedno drugog i ne možete da se zasitite njegovog/njenog društva. To će trajati par meseci i verovatno nećete provoditi mnogo vremena zajedno, a kada ga i provodite bićete fini jedno prema drugom. U ovoj fazi procenjujete da li je on/ona materijal za dugu vezu i tražite odobrenje od prijatelja.

Faza 2 – delite interesovanja, procenjujete potencijal veze

U ovoj fazi se zaljubljenost pretvara u dublji odnos razumevanja i deljenja. U ovu fazu parovi dospevaju nakon mnoštva razmenjenih poljubaca i dodira.

U ovoj fazi učimo više jedno o drugom, delimo interesovanja, utvrđujemo dalji potencijal veze...

Faza 3 - bogatstvo, emotivna podrška, seks

Ova faza počinje nakon nekog vremena kada se veza smatra ozbiljnom, a možda ste započeli i zajednički život ili stupili u brak. Ako ste u ovoj fazi to znači da ste prebrodili mnogo teških situacija. Sada ste u “dosadnijoj” ali kvalitetnijoj fazi veze. Međutim upravo sada dolazi na red – bogatstvo.

Dakle bilo da ste spremni to da priznate ili ne, novac će igrati veliku ulogu u igri ljubavi. I dok god imate dovoljno novca – pomoću njega ćete moći da kupite sreću i još mnogo toga. Jer treba priznati, bez papirnih novčanica život je teži i mnogo depresivniji.

Izvor: B92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži