Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja Kosta Maja: Autentična destinacija
 
 

Kosta Maja: Autentična destinacija

kosta maja1Luka Kosta Maja je strateški locirana samo nekoliko sati od Kankuna i Četumela. Ovo mesto predstavlja spoj drevnog i kolonijalnog nasleđa meksičkog dela Kariba sa svim današnjim modernim pogodnostima.

Kosta Maja je jedna od deset luka u zapadnim Karibima koja ima sve neophodne resurse za istraživanje okolnih džungla i koralnih grebena. To je najkompletnija i najraznovrsnija luka u regionu, koja nudi kulturne, prirodne, arheološke ekskurzije. Zbog svega toga važi za jednu od najpopularnijih destinacija u Meksiku.

Malo selo Mahahual predstavlja nejlepši deo Kosta Maje. Ovde živi svega 920 stanovnika. Mahahual obiluje prelepim plažama sa belim peskom i tirkizno plavom bojom mora. Duž plaže ima mnogo barova, restorana i prodavnica...

Kosta Maja ima novi moderan turistički šoping mol. Otvoren je samo za putnike sa brodova koji pristaju u luku.

kosta maja2

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži