Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja Dan odmora u Crnoj Gori minimum 30 evra
 
 

Dan odmora u Crnoj Gori minimum 30 evra

crna goraDan odmora na Crnogorskom primorju košta od 30 do 50 evra. Prosečna cena sobe u Ulcinju iznosi od sedam do 15 evra po osobi za privatni smeštaj, a u hotelima od 25 do 45 evra na bazi polupansiona, prenose crnogorski elektronski mediji.

Najjeftiniji ručak u restoranu košta od pet do sedam evra. Većina parking mesta u gradu je slobodna, a na nekim lokacijama parking se naplaćuje 50 centi za sat vremena.

Cena ležaljki na ulcinjskoj rivijeri iznosi od pet do sedam evra, a ulaz se naplaćuje jedino na takozvanoj ženskoj plaži, i to 1,50 evra po osobi. U nudističkom naselju Ada ulazak košta pet evra po vozilu i jedan evro po osobi.

Na drugoj strani crnogorske obale, u Kotoru, soba košta od 10 do 20 evra, a cena apartmana iznosi od 30 do 100 evra dnevno. Kada je reč o hotelskom smeštaju, noćenje je od 30 do 60 evra u hotelima niže kategorije, a u hotelima visoke kategorije za noćenje sa doručkom potrebno je izdvojiti od 70 do 150 evra, rekla je menadžer kotorske Turističke organizacije Dragana Samardžić.

Najjeftiniji ručak u Kotoru košta 10 evra, cena parkinga po satu iznosi od 0,60 do 0,90 evra, a za ležaljku i suncobran potrebno je izdvojiti od dva do pet evra. Na većini plaža ulaz se ne naplaćuje.

Prosečna cena noćenja sa doručkom u Baru u hotelima sa četiri zvezdice iznosi 60 evra, u hotelima sa tri zvezdice 30 evra, a u hotelima sa dve zvezdice 20 evra, rekla je Sanja Simović iz Turističke organizacije Bar. Za privatni smeštaj u Baru neophodno je izdvojiti od pet do 15 evra po osobi.

Najjeftiniji ručak košta osam evra, a u nekim restoranima za iste pare mogu se dobiti tri obroka u dnevnom meniju. Sat vremena parkinga košta od 40 do 80 centi po satu. Cena ležaljki i suncobrana iznosi od pet do 15 evra, a ulaz se ne naplaćuje ni na jednoj plaži u barskoj opštini. Većina kafića, restorana i hotela poseduje besplatan Internet.

Kada je reč o Tivtu, prosečna cena sobe u privatnom smeštaju iznosi od osam do 12 evra, a u hotelima od 25 do 35 evra, navodi Magdalena Tujković iz Turističke organizacije. Najjeftiniji ručak u ovom gradu košta 4,20 evra. Cena parkinga iznosi od 0,60 do 0,70 evra.

Jedan dan u Budvi gosta košta oko 29 evra - smeštaj, ležaljka, suncobran, piće, parking. Cijena soba na budvanskoj rivijeri iznosi od pet do 20 evra po osobi. Najjeftiniji ručak u restoranu košta oko pet evra, sat vremena parkinga od 0,50 do 1,50 evra za sat, a na nekim mestima od dva do pet evra za dan.

PR menadžer Turističke organizacije Budve Dragana Vukoje kaže da komplet od dve ležaljke i jednog suncobrana na budvanskim plažama košta od pet evra do 75 evra na Svetom Stefanu, najelitnijem delu Crne Gore.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži