Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja Zašto je Polihrono dobar izbor za letovanje?
 
 

Zašto je Polihrono dobar izbor za letovanje?

polihronoPolihrono je jedno od tri najpopularnija letovališta na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Nalazi se na oko 90 kilometara jugositočno od Soluna, ispred Haniotija. Smešteno je u kristalno čistom zalivu Toroneos i okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom.

Ima veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je narošito pogodno za decu, ali i one koji nisu vrsni plivači. Na plaži postoji mogučnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki, kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi.

Puno sunca i prirodnih lepota, dobra snabdevenost i gostoljubivost domaćina garancija su za dobar odmor. Takođe, bogat je noćnim životom, a za sve one koji žele nezaboravne noći, Pefkohori i Hanioti su veoma blizu pa možete iskoristiti priliku da se dobro odmorite a ujedno i kvalitetno provedete u diskotekama i klubovima.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');