Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja Afisos: Mirna oaza za porodični odmor
 
 

Afisos: Mirna oaza za porodični odmor

afisosGrčko letovalište Afisos je divno, mirno letovalište smešteno na južnoj strani planine Pilion, udaljen je oko 25 kilometara od Volosa. Nekada je Afisos bio malo ribarsko selo, ali se poslednjih nekoliko godina ubrzano razvija i postaje vrlo posećena turistička destinacija, mesto idealno za odmor od gradske gužve i buke.

Ukoliko iskoristite specijalnu ponudu sajta "Superodmor.rs" možete da provedete 11 dana u Afisosu u Grčkoj za 199 evra. Prvobitna cena bila je 349 evra pa ćete uštedeti 150 evra po osobi. Aranžman obuhvata 11 noćenja u vili "Filipos" koja udaljena 250 metara od plaže i autobuski prevoz, a polazak je 3. avgusta.

Afisos je okružen zelenilom, peščanim plažama, odiše tradicionalnim šarmom, idealan je izbor za porodično letovanje. Planinski pejzaž, čista voda mora, zlatna boja peščanih plaža, ono je što privlači turiste ovom gradiću. Ovaj grad – luka izgrađen je u obliku amfiteatra, a obavezno posetite i neku od brojnih taverni, barova i tradicionalnih starih kuća.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');