Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja Kabo - letujte sa poznatima
 
 

Kabo - letujte sa poznatima

kabo01Kabo (Los Cabos) je najpoznatije mesto gde dolaze poznati u Meksiku, tamo se vrlo lako mogu sresti ličnosti poput Dženifer Aniston, Džordža Klunija i mnogih drugih. Njegove prelepe plaže i stene, nagrađene banje, profesionalni golf tereni, restorani sa 5 zvezdica i noćni klubovi, koji mogu bez problema da se porede sa onima u holivodu s samo neki od razloga zbog čega je ovo mesto broj jedan za sve poznate ličnosti iz SAD-a.

El Dorado Golf and Bič klub

Ovaj Jack Nicklaus pro golf teren sa 18 rupa, pruža začaravjuči pogled na more i rangiran je kao jedan od najboljih pro golf terena na svetu, i na njemu su igrali neki od najboljih golfera na svetu, uključujući i Tajgera Vudsa. Ovde se često može videti Džordž Kluni sa svojom partnerkom Stejsi Kibler.

Plaža za ljubavnike

Brodić, vodeni taksi ili brod sa staklenim dnom su neki od uzbudljivih načina pomoću kojih se može doći do veoma privatne Plaža ljubavi plaže. Ono što ovu pažu čini zaista jedinstvenom su skrivene pećine i stene. Ovo je mesto gde možete sresti Lien Rajms.

Vestin Risort & Spa Kabo

Ovo odmaralište od 2,238 kvadratnih metara čest je izbor Majkla Džordana i Adama Sendlera. Ovde možete naći džinovski balkon sa privatnim laundž foteljama, spoljni đakuzi osvetljen svećama i sjajan panoramski pogled na Sea of Cortez. Ovo mesto pruža jedinstven i luksuzan doživljaj na najvišem nivou.

kabo02

Šops Palmila

Ova šoping zona, u stilu hacijende opremljena je sa radnjama gde možete naći brendove poput Heri Vinston i Mont Blan, kao i najbolje i zanatlije iz celog regiona Kabo. Nikol Riči i Kristina Agilera su obe viđene ovde kako kupuju i posećuju restorane.

Spa u Las Ventanas Paraizo

Od Holističke ponoćne ceremonije, koja uključuje lekoviti dim i šamanske molitve Duhovnom Čilamu, originalni tretman od šamana iz Baje privlači vrlo elitnu ekipu, koja uključuje Džeskiku Albu, Kameron Dijaz i Dženifer Lopez.

Kabo Vabo kantina

Osnovana od strane bivšeg pevača grupe Van Halen Samija Hagara, ovaj restoran i noćni klub u centru Kabo San Lukasa je jedno od najpopularnijih mesta da gde možete da jedete, pijete i slušate živu muziku. Sa vremena na vreme čak i Sami zna da nastupi sa nekim od svojih mnogobrojnih prijatelja i da svira dok publika pije tekliu i igra uz njegove pesme.

kabo03

Pink Kiti

Ovo mesto nudi noćnim pticama Kaboa izlazak koji će upamtiti. Lusteri od ručno rađenog stakla, i koćnih sedišta stvaraju jedinstveni barokni izgled u prostoru. Mnogi svewtski poznati dižejevi su nastupali ovde, a i klub su posetile brojne poznate ličnosti.

Esperanca

Ovo mesto pošto se sastoji iz većeg broja manjih apartmana nudi maksimalnu provatnost. Gosti poput Fergi, Džoša Duhamela, pa čak i Gvinet Paltrou i Krisa Martina su uživali ovom nagraživanom odmaralištu. Ono je poznato pre svega po svojoj privatnoj plaži, beskonačnom bazenzu koji pruža pogled na okean.

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');