Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Putovanja Dobrodošli na Mikonos
 
 

Dobrodošli na Mikonos

mikonos01Mikonos Grand Hotel je luksuzan Bič Risort koji ima skladnu arhitekturu prilagođenu toplom okruženju. Veoma blizu grada Mikonos, butik hotel gleda na plažu Aios Janis, zahvatajući divan pogled na predele okupane toplim suncem.

Prostranih 107 soba i apartmana su podeljeni u sobe sa pogledom na park, pogled na more i sobe. Sobe sa Superior pogledom, kao i pet vrsta apartmana, u rasponu od Executive do Deluxe, sve se prostiru na oko 30 kvadratnih metara luksuznog enterijera. Privatni bazeni i intimna atmosfera pružaju snažnu individualnu vezu sa ovim rajem pod grčkim suncem.

Apartmani sa jakuzi kadama, ljubazno osoblje koje brine o svim potrebama, izuzetni pejzaži - šta više možete da poželite od odmora na poznatom ostrvu?

mikonos02

Obavijen grčkom mitologijom, stvarajući savršen ambijent za romantiku, ovaj raj udobnosti dočekuje goste sa još više mogućnosti, koje je najbolje da otkrijete uživo, svojim čulima...

Izvor: Vesti-online

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');